Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Coletaria.ro ajunge la 135 de puncte pick-up in Romania

Coletaria.ro, expert in transportul si livrarea coletelor pentru magazinele online, parte a grupului Packeta din Cehia, cu cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est, extinde reteaua de puncte pick-up din Romania la 135 de unitati si estimeaza triplarea numarului acestora in 2020.
Extinderea retelei are loc pe fondul cresterii rapide a cererii de solutii alternative de livrare, Coletaria.ro oferind magazinelor online o solutie „cu preturi incepand de la 6 lei/colet, mai mici, in medie, cu pana la 40% fata de pretul competitorilor“, se arata intr-un comunicat.

„Am observat un interes mai mare din partea magazinelor online si din partea clientilor finali pentru solutii alternative de livrare, in masura in care piata de eCommerce romaneasca inregistreaza cresteri semnificative, concomitent cu intarzieri la livrarea comenzilor”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro.
Procesele de livrare de produse si de ridicare sunt aceleasi si la fel de usor de utilizat si pentru comenzile internationale. Printr-o simpla integrare cu Coletaria.ro, magazinele online pot livra colete in toate cele 28 de tari din Uniunea Europeana, plus Ucraina si Federatia Rusa, iar clientii pot alege fie sa ridice produsele din oricare dintre cele 3.837 de puncte de pick-up din Europa Centrala si de Est, fie pot opta pentru livrarea la domiciliu, Coletaria.ro avand parteneriate cu peste 100 de transportatori internationali.
„Asiguram conectarea magazinelor din Romania cu marketplace-uri din Europa, pentru o extindere rapida a afacerii online si oferim, prin reteaua deja existenta de parteneri, servicii de consultanta juridica, de infiintare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plata, traduceri, marketing etc.”, adauga Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro. In prezent, Coletaria.ro are peste 50 de clienti magazine online in Romania si peste 28.000 la nivel international, iar 30% dintre clientii din Romania fac deja livrari internationale. Cresterea livrarilor internationale are loc concomitent cu simplificarea zonei de logistica, cu integrarea cu marketplace-urile internationale, majoritatea magazinelor online utilizand infrastructura pusa la dispozitie de catre marketplace-uri, si cu accesul mai facil la servicii de consultanta care sa acopere toate necesitatile unui magazin online care vrea sa isi comercializeze produsele si in afara Romaniei.

Articole similare

Ad