Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear intra pe online

Producatorul de anvelope Goodyear a inceput sa-si vanda online produsele in Europa, informeaza compania. Mutarea vine la patru ani dupa ce a inceput acest tip de vanzare in SUA.
Procesul a fost lansat ca un proiect pilot in Germania si treptat compania il va lansa si in alte state europene. Goodyear le ofera consumatorilor germani optiunea de a achizitiona anvelope online si de a-si programa montarea acestora.

„Programul raspunde nevoilor consumatorilor care prefera comoditatea cumparaturilor online“, a declarat Frédéric Schilling, directorul canalului E-Comert din cadrul Goodyear.
„Goodyear ofera o experienta de achizitii online fara cusur, iar performanta anvelopelor este completata de montajul in cadrul unui atelier de incredere“, a completat si Jürgen Titz, Managing Director Consumer EU Central & Car Dealer Channel.
Compania a adoptat acest program pilot, modelul fiind deja testat pe piata americana. Un prim pas in selectia anvelopei este sezonul de utilizare. Toate costurile, inclusiv montajul sunt achitate online.

Articole similare

Ad