Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

10% mai putin consum de carburant, dar aceeasi eficienta

Schmitz Cargobull a ridicat unitatile de racire la un nou nivel de eficienta. Noul model S.CU 2.0 consuma cu 10% mai putin combustibil si ofera aceeasi putere de racire/incalzire. Versiunea precedenta a fost optimizata din punct de vedere al emisiilor, dar ramane disponibila si varianta precedenta in versiunea mono-temperatura. Ambele modele sunt certificate pentru transport de produse farmaceutice.

Printre avantajele oferite transportatorilor se regaseste o greutate proprie redusa cu aproape 50 kg, ceea ce se transpune intr-o sarcina utila mai mare.
Si soferii au motive sa fie incantati de noul produs, noua unitate fiind mai silentioasa.
Confortul de operare a fost imbunatatit printr-un display cu imagini marite si un meniu al sistemului de navigatie intuitiv.
Noua S.CU 2.0 este disponibila atat in variata de mono-temperatura, cat si multi-temperatura. Versiunea originala a unitatii continua sa fie o parte importanta a produselor Schmitz Cargobull. Varianta S.CU 1.0 este echipata cu un motor robust Perkins, fiind un produs optim pentru tarile cu o calitate mai joasa a carburantului.
S.CU 1.0 a fost dezvoltata tehnic in S.CU 2.0, avand un generator inchis ermetic, o noua generatie de ventilator, un software user-friendly. Ambele variante sunt conforme cu Stadiul V al directivei europene privind emisiile.

Articole similare

Ad