Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Spatial numeste un nou director

Grupul Spatial, specializat in logistica si transport de marfa, cu sediul in Castle Donington, are acum un nou director general. Bryan Hindle (foto), in varsta de 55 de ani, se va alatura in aceasta luna grupului Spatial, parasind pozitia detinuta in cadrul ND Overseas, parte a grupului Norbert Dentressangle, de director comercial pentru Marea Britanie.

Spatial este o companie orientata in special pe furnizarea de servicii internationale de expeditie, posta, depozitare, pick-and-pack, curierat si distributie, precum si a serviciilor cu valoare adaugata adiacente.
Operand in mai multe sectoare ale pietei, Spatial detine expertiza speciala in domeniul educatiei si asistentei medicale si este membru al grupului cu extindere rapida Keswick Enterprises.
Noul director general are o experienta de 20 de ani in operatiunile logistice la nivel mondial. Printre realizarile sale se numara infiintarea segmentului de transport de marfa ND Overseas in Marea Britanie, precum si realizarea unui profit de doua milioane de lire sterline in primele 12 luni de la deschidere.
De asemenea, Bryan Hindle a mai ocupat pozitii de management de top pentru companii ca Eagle CEVA Logistics si DHL Danzas.
Bryan Hindle a patruns in segmentul logistic in 1978, dupa ce si-a inceput cariera ca scafandru, membru al Royal Navy, etapa urmata de o perioada petrecuta in domeniul controlului traficului aerian.
Potrivit lui Bryan Hindle, compania Spatial este ca un secret bine pastrat. „Este o companie de transport si logistica fantastica, cu o echipa dinamica si cu experienta si, cu toate acestea, putini au auzit de ea. Timp de 30 de ani afacerea a crescut constant datorita angajamentelor respectate, a standardelor inalte de calitate si integritatii, si fiind in acelasi timp inovativa si creativa in raport cu nevoile clientilor”, a declarat Hindle, al carui obiectiv este acum sa creasca profilul companiei si sa dezvolte si sa accelereze procesul de crestere a afacerii.

Articole similare

Ad