Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO, printre cele mai bune companii la nivel mondial pentru stagiari, ucenici si voluntari

GEFCO Romania a castigat certificatul HappyIndex®/Trainees 2019-2020. Distinctia se bazeaza pe un chestionar digital ce determina, prin testimoniale, rata de participare a fiecarei companii, scorul obtinut si rata de recomandare.
Tinerii au acordat companiei GEFCO un scor de 4.03/5, iar 85.1% au recomandat GEFCO pentru un internship, loc de munca si studiu sau pentru un program international de voluntariat. In 2019, la fel ca in anii precedenti, compania a primit din nou aceasta certificare, clasandu-se in topul celor mai bune companii pentru stagiari, ucenici si voluntari implicati in programe internationale. Alaturi de Romania, politica de Resurse Umane a Grupului GEFCO a fost recunoscuta prin aceasta certificare si in cadrul subsidiarelor din Brazilia, Cehia, Franta, Germania, Rusia, Spania si Turcia.

Certificarea HappyIndex®/Trainees are un dublu rol. Aceasta este folosita atat pentru analiza si comunicarea interna, cat si ca metoda de comunicare externa. Chestionarul ajuta promovarea implicarii tinerilor in companie, iar participarea lor in completarea acestuia contribuie la crearea unei valori adaugate. La nivel extern, distinctia primita contribuie la construirea identitatii angajatorului GEFCO. Pentru a obtine certificarea la nivel local, o tara trebuie sa aiba cel putin 5 stagiari, o rata de raspuns de la chestionar de 50%, un scor mediu de cel putin 3.81 din 5 si o rata de recomandare de cel putin 75%.
,,Analizarea rezultatelor chestionarului ne permite sa cunoastem mai bine stagiarii si voluntarii, reusind astfel sa imbunatatim modul in care lucram cu ei, de la recrutare si integrare, la supervizarea activitatii lor zilnice, pana la sfarsitul stagiului lor’’, a declarat Alina Manea, Manager de Resurse Umane in cadrul GEFCO Romania.

Articole similare

Ad