Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PSA si GE isi unesc fortele pentru vehiculul electric

PSA Peugeot Citroën si General Electric au semnat un Acord European de Cooperare tehnologica si comerciala privind colaborarea pentru conceperea unor modele de afaceri fiabile si inovatoare pentru vehicule electrice. Prin intermediul acestui acord, GE si PSA Peugeot Citroën intentioneaza sa dezvolte o noua oferta pentru mobilitatea vehiculelor electrice in Europa, care sa permita clientilor comerciali sa integreze complet vehiculele electrice in parcul auto propriu si sa le foloseasca pe baza solutiilor de cea mai noua generatie.

Companiile vor sa coopereze in vederea infiintarii unui centru pentru vehicule electrice in Franta, care va promova implementarea proiectelor astfel incat sa scoata in evidenta provocarile economice, comerciale si tehnologice existente.
Divizia Industrial Solutions din cadrul GE Energy va furniza si implementa produsele de infrastructura necesare realizarii proiectelor, in special statii de incarcare si retele de instalare. Mai mult, ambele grupuri vor realiza in colaborare o oferta comerciala comuna pentru clientii PSA Peugeot Citroën, care va cuprinde un vehicul electric si infrastructura de incarcare aferenta.
Ca dovada a implicarii sale in sectorul VE, GE si-a exprimat interesul de a achizitiona pana la 1.000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot Citroën pana la sfarsitul anului 2015, pentru intregul teritoriu european. Aceasta ar putea deveni una dintre cele mai mari tranzactii cu vehicule electrice dintre o companie si un producator de echipamente originale din Europa. Conform acordului, GE Capital ar urma sa ofere vehicule electrice in leasing in Belgia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Suedia, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

Articole similare

Ad