Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sisteme si solutii de depozitare Stow prin Stamh Group

STAMH este o echipa invingatoare care doreste sa colaboreze cu jucatorii din piata pentru a stabili parteneriate strategice si a dezvolta inovatii pentru industria de supply-chain.
“Misiunea noastra <<Solutii personalizate pentru orice nevoie de depozitare>> nu este un simplu slogan, ci motivul pentru care o echipa entuziasta, profesionista si motivata incepe fiecare zi cu un zambet pentru a crea o solutie specifica, usor de implementat si care sa functioneze. O solutie personalizata care sa se potriveasca exact nevoilor de business ale clientilor nostri”, a declarant Dl. Hristo Urumov, directorul Stamh Group.

Dezvoltatorul de solutii intralogistice din Bulgaria va fi prezent la Logimat, platforma No. 1 de promovare a intralogisticii.
La standul sau (A61) din Hala 1, Stamh isi va prezenta solutiile si sistemele de depozitare marca STOW  pe care de mai bine de 20 de ani le ofera clientilor sai: rafturi metalice (statice sau mobile), sisteme de picking, sisteme compacte de arhivare, automatizari (pentru paleti sau cutii) etc.

Articole similare

Ad