Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Amazon deschide un nou centru logistic in Gliwice (Polonia), creand peste o mie de locuri de munca

Amazon continua sa-si sporeasca investitiile in Polonia prin deschiderea, dupa cele doua centre logistice din Okmiany si Pawlikowice, a unei noi platforme in Gliwice. Noul centru va fi cel mai mare din Polonia si va fi echipat cu tehnologie avansata Amazon Robotics care va ajuta la satisfacerea cererii in crestere a clientilor, la selectia produselor si va sprijini vanzatorii terti ai Amazon. Centrul va avea 210.000 m2 si va crea peste o mie de noi locuri de munca permanente pentru oamenii din regiune. „Suntem incantati sa devenim membri ai comunitatii Gliwice si sa cream locuri de munca in regiune”, a declarat Steven Harman, VP al operatiunilor Amazon in Europa continentala. Toti angajatii Amazon din Gliwice vor primi un salariu atractiv, pachet de beneficii, inclusiv transport gratuit pe rutele selectate, ingrijire medicala privata si asigurari de viata. De asemenea, Amazon deruleaza un program inovator numit „Career Choice“, care achita in primii patru ani pana la 26.000 PLN taxe de scolarizare pentru cursurile selectate pentru angajatii la nivel de intrare, cu o durata de un an.

Angajatii Amazon vor ridica, impacheta si expedia clientilor articole mici precum carti, electronice si bunuri de larg consum. Acestia vor lucra alaturi de tehnologii inovatoare, inclusiv roboti care vor aluneca pe sub rafturile de depozitare de unde vor selecta produsele pe care le transfera apoi catre centrul de procesare procesare a comenzilor. "Polonia este prima tara europeana in care am lansat tehnologia Amazon Robotics, in septembrie 2015. Introducerea Amazon Robotics este doar un exemplu al angajamentului nostru pentru inovatia in logistica in numele asociatilor si clientilor nostri", a declarat Marian Sepesi, Director regional al Amazon. „Noua echipa va juca un rol crucial in furnizarea serviciilor de prim rang pentru clientii din Europa. Suntem incantati sa ne extindem operatiunile in Polonia si asteptam cu nerabdare sa devenim un catalizator pentru o noua crestere in zona, prin colaborarea cu intreprinderile locale si colaborarea cu autoritatile nationale si locale."
Panattoni Europe a fost ales ca dezvoltator al investitiei. „Cea mai noua investitie Panattoni Europe pentru Amazon este exceptionala in toate domeniile. Cladirea are o suprafata record la scara europeana – 210.000 m2 si patru nivele implementate cu tehnologia Amazon Robotics. Acest proiect a fost o provocare pozitiva pentru noi din perspectiva organizationala si cred ca am dovedit inca o data ca suntem partenerul potrivit pentru a realiza chiar si cele mai complexe proiecte”, a declarat Robert Dobrzycki, director executiv Panattoni Europe.

Articole similare

Ad