Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hyundai Motor Group va oferi 44 de modele electrice pana in 2025

Hyundai Motor Group (HMG) va investi peste 87 de miliarde USD in urmatorii cinci ani, pentru a-si imbunatati pozitia de lider in electrificarea vehiculelor, conducere autonoma si servicii de mobilitate, a declarat Euisun Chung, Vicepresedinte executiv al grupului.
Gama electrificata a grupului, care a cuprins 24 de modele in 2019, va fi extinsa la 44 de modele pana in 2025, inclusiv 13 hibrizi, sase hibrizi plug-in, 23 de vehicule electrice cu baterii si doua vehicule electrice cu celule de combustibil.

Linia BEV va creste la 23 de modele pana in 2025, fata de noua modele anul trecut, primul model BEV dedicat urmand sa fie lansat in 2021.
De asemenea, un nou sistem de dezvoltare a arhitecturii EV va fi introdus si aplicat modelelor prevazute pentru lansare in 2024. Cu noul sistem, Hyundai Motor Group isi va inova structura de costuri pentru vehiculele electrice, prin folosirea unor componente comune pe diverse modele. De asemenea, va creste rentabilitatea si volumul fiecarui model prin optimizarea liniei, asigurand in acelasi timp un sistem de productie flexibil, care sa poata raspunde cererii globale fluctuante.

Articole similare

Ad