Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV achizitioneaza un furnizor de solutii de localizare

DKV a achizitionat luna aceasta STYLETRONIC, unul dintre principalii furnizori de solutii de localizare si logistica GPS IoT (tehnologia IoT permite dispozitivelor GPS sa transmita date de la distanta si sa se conecteze la alte sisteme).
In cadrul acestei colaborari, DKV si STYLETRONIC vor lansa prima solutie comuna pentru transparenta pe parcursul circuitului de transport, in decursul anului 2020. Prin aceasta achizitie, DKV isi continua strategia de digitalizare, arata compania intr-un comunicat.

 „Colaborarea ne permite sa oferim standarde cum ar fi localizarea in timp real, pe care o cunoastem din sectorul B2C, in sfera B2B, in folosul clientilor nostri. Astfel de servicii, cum este stabilirea exacta a timpului prevazut de sosire, cresc transparenta si asigura o eficientizare a costurilor precum si o calitate mai mare a serviciilor pentru clientii nostri”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO al grupului DKV MOBILITY SERVICES.
Martin El Shamaa, fondator si director STYLETRONIC, a adaugat: „Ca partener de dezvoltare sunt nerabdator sa creez servicii si produse digitale cu potential major, impreuna cu DKV.”
Ca rezultat al cooperarii dintre STYLETRONIC si DKV, clientii existenti STYLETRONIC vor beneficia de extinderea portofoliului prin servicii inovatoare si integrate. Partile au agreat sa nu faca publica valoarea tranzactiei.

Articole similare

Ad