Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Doua lansari la Solutrans

Kässbohrer a lansat la Solutrans doua semiremorci noi. Una dintre acestea, cisterna K.STL P, permite transportul eficient si igienic al partilor detasabile sau al alimentelor (este certificata ATP clasa IN), are trei compartimente si volum total de 32.000 l, este din otel inoxidabil si are suprafata interioara de calitate 2R, puncte de sudura netezite si lustruite si linii CP (cleaning-in-place). Cisterna este conceputa pentru o presiune de operare de 2 bari si este protejata de deteriorarile care putea avea loc din cauza presiunii negative prin intermediul unei valve pentru vacuum 0,017. Iar al doilea vehicul lansat, containerul silo K.CON S 40, are cel mai mare volum din clasa sa.

Compania a mai promovat K-Advance Care Service Package, personalizat in functie de cerintele fiecarui client, si linia telefonica speciala 24/7, disponibila in 27 de tari si 23 de limbi. In afara de aceste servicii cu valoare adaugata, oferite in peste 55 de tari din lume, Kässbohrer mai propune K-Finance, pentru finantare, Kässbohrer Road Assistance, pentru suport tehnic, si Garantie Extinsa.
Iar Kässbohrer Digital Options include servicii digitale integrate in produsele companiei si aflate la nivelul celor mai recente dezvoltari tehnologice globale, deocamdata fiind oferite ca optiuni digitale Kässbohrer Telematics si Digital Trailer Control (DTC).

Articole similare

Ad