Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Romania isi extinde reteaua de service

Cifra de afaceri din service si vanzare de piese a crescut mult in 2019 in cazul Volvo Romania. La final de an a fost deschis centrul din Sibiu, in 2020 va fi inaugurat un atelier propriu in Arad, iar in urmatorii 5-6 ani reteaua va fi completata cu alte 5-6 locatii.

O noutate aparuta in oferta Volvo Romania este contractul de service Flexi Gold, care permite ca, in cazul activitatilor sezoniere, ratele sa depinda de numarul de kilometri, astfel incat, daca nu se circula deloc o luna, sau daca se lucreaza mai putin, sa nu se plateasca nimic sau sa se plateasca o suma mai mica.
Activitatea de service va continua sa creasca, deoarece vor creste vanzarile de vehicule folosite in tara, cata vreme licitatiile pentru achizitia de masini specializate si vanzarile de camioane pentru distributie vor compensa putin scaderea din transportul pe distante lungi, iar noile prevederi din Pachetul Mobilitate vor face ca numeroase firme care acum lucreaza in Comunitate sa se concentreze si asupra pietei interne.

Articole similare

Ad