Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou service MHS propriu la Oradea

Anul acesta MHS Truck&Bus Group va inaugura al 9-lea service propriu, in Oradea, care va dispune de patru linii de lucru si una de ITP.
In atelierele companiei intra zilnic circa 2.400 de camioane, pentru diverse lucrari, iar cifra de afaceri din activitatea after sales a fost cu 10% mai mare in 2019 decat in 2018, crestere care ar urma sa apara si in 2020, conform estimarilor Claudiei Iordache, Managing Director MHS.

Stocul de piese de schimb are o valoare de trei milioane de euro si presupune o disponibilitate de 75% – „trebuie sa raspunzi rapid cererii clientului“ – iar 95% dintre componente sunt originale MAN.
In cele opt centre proprii ale companiei, care au o suprafata totala de aproximativ 10.000 mp si 80 de posturi de lucru, isi desfasoara activitatea 130 de lucratori (personal direct productiv) si 80 de angajati TESA (ingineri si consilieri de service, personal din depozitul de piese de schimb). Fiecare atelier are service mobil, in 2019 fiind achizitionate pentru acest serviciu vanuri MAN TGE noi, disponibile 24/7, avand fiecare la bord o echipa mixta formata dintr-un mecanic si un electrician.

Articole similare

Ad