Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTE Trailers regandeste fluxul in noul service

In aprilie 2020, CTE Trailers va finaliza noul sediu CTE Solution, alaturi de marirea capacitatii de service prin mutarea actualului atelier din Bolintin Deal in Ciorogarla, acolo unde se afla sediul companiei, totul in urma unei investitii cumulate de 7 milioane de euro. In noul service va fi realizata si mentenanta modelului Unimog, pentru care compania doreste sa devina service autorizat.

Noua capacitate va permite ca sinergiile dintre zona de carosari/montaje si service sa fie mai puternice si, data fiind si capacitatea mai mare, se prefigureaza si o crestere a cifrei de afaceri. „Peste 30% din profit este facut din after-sales, deci partea de service este un pol important pentru noi. In 2019 am inregistrat o crestere in ambele companii de 30%“, explica Dana Manns, managing partner in cadrul CTE Trailers.

Noua locatie, despre care oficialul companiei spune ca reflecta standardul impus la nivel de grup, va avea un grad de ocupare mai mare inclusiv prin atragerea unor clienti cu semiremorci frigorifice, distribuitori la nivel national pentru lanturile de hipermarket-uri, care ar urma sa beneficieze de un serviciu dedicat in weekend, astfel incat duminica seara sau luni dimineata sa-si preia ansamblurile pentru a ajunge la timp la incarcare.
Investitii mari au fost efectuate si sunt bugetate si in 2020 in diverse specializari pentru personal, mai ales pe parte de mecanica si hidraulica. De altfel, compania va sustine si liceul din Ciorogarla, unde exista o clasa specializata de viitori mecanici, multi dintre tineri facand practica in service-ul CTE Trailers.

„Pentru noi, 2020 va fi un an de capitalizare. Am bugetat o crestere moderata, pe care nu o asteptam venind de pe piata, ci din cresterea performantei proprii si a competitivitatii, un plus ca volum venind pentru departamentul de carosari si de vehicule rulate“, conchide Dana Manns.

Articole similare

Ad