Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Service-ul InterCargo va fi finalizat in 2020

Unul dintre principalele obiective ale InterCargo pentru anul acesta este finalizarea service-ului de pe inelul de ocolire a Capitalei, intre Bragadiru si Magurele, pentru care au fost obtinute toate autorizatiile de constructie si au demarat deja lucrarile. Atelierul va avea noua travee, iar trei dintre ele vor fi duble si vor avea o lungime de 38 m, ceea ce permite interventia simultana la doua ansambluri.

Centrul de service va fi dotat la cele mai noi standarde in domeniu, cu stand de indreptat sasiuri, doua poduri rulante, stand de frane. Singurul atelier care exista in proiect, dar nu va fi gata in prima faza, este vopsitoria, iar spalatoria va fi doar pentru uz intern.
Centrul se va intinde pe un teren de 20.000 m2, din care 1.400 m2 construiti, iar investitia este estimata la trei milioane de euro, obtinuti din finantari bancare.
Potrivit directorului general InterCargo, Alexandru Paunescu, service-ul va avea un aport insemnat in vanzari, dar este un centru de profit separat, care va oferi servicii pentru toate tipurile de semiremorci, nu doar pentru marcile din portofoliu.

Articole similare

Ad