Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss deschide linie directa de transport Bucuresti-Istanbul

Pentru a sustine relatiile comerciale dintre Romania si Turcia si a facilita importul si exportul de marfuri pe teritoriul celor doua tari, Gebrüder Weiss a deschis o linie directa de transport intre filiala sa din Bucuresti si cea din Istanbul. Astfel, prin serviciul standard de livrare in regim de grupaj/LTL si FTL clientii companiei beneficiaza de timpi de tranzit definiti, standarde de calitate fixe, monitorizarea transportului prin Track&Trace si aviz de livrare electronic.

Printre beneficii se numara plecari regulate, de doua ori pe saptamana din Turcia in Romania; un timp de tranzit de maxim 6 zile lucratoare de la colectarea din Turcia pana la destinatia finala din Romania, incluzand formalitatile vamale si livrare la destinatar; portofoliu complet de servicii: transport international si domestic in regim de grupaj/LTL/FTL, depozitare, formalitati vamale; adaptabilitate si flexibilitate pentru transportul unei game largi de produse, indiferent de industrie. „Deschiderea liniei directe cu Istanbul reprezinta o oportunitate reala de crestere si facilitare a relatiilor comerciale dintre cele 2 tari. Suntem optimisti ca acest pas reprezinta startul unui parteneriat de succes cu clientii nostri. Ne propunem astfel sa sustinem afacerile din Romania in demersurile lor de a importa sau exporta bunuri din si in Turcia“, a declarat Sergiu Grajdeanu, Business Unit Manager, divizia de Transport Rutier, in cadrul Gebrüder Weiss Romania.
Gebrüder Weiss este un partener strategic prin solutiile inovative pe care le propune clientilor sai. Portofoliul vast de industrii pentru care presteaza serviciile de transport si logistica – retail, FMCG, telecomunicatii, automotive etc. – recomanda compania ca un furnizor de servicii de incredere, flexibil si deschis la nevoile clientilor sai.

Articole similare

Ad