Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL Romania lanseaza aplicatia mobila MOL myISA-RO

MOL Romania a lansat aplicatia MOL myISA-RO, versiunea pentru telefonul mobil a platformei online MOL ISA – Internet Sales Application, prin intermediul careia clientii persoane juridice pot plasa si pot gestiona comenzi pentru toata gama de produse petroliere en gros: carburant, bitum, gaz petrolier lichefiat.
„Platforma MOL ISA este un instrument util si apreciat de clientii nostri datorita beneficiilor privind rapiditatea si accesibilitatea. Indiferent ca se afla la birou, acasa sau in drum spre o intalnire de business, clientii persoane juridice ai MOL pot plasa rapid comenzi sau pot primi consultanta in timp real, reusind astfel sa economiseasca timp si sa-si eficientizeze operatiunile“, a declarat Bela Petrik, Head of Commerce & Logistics MOL Romania.

MOL myISA-RO permite clientilor corporate sa plaseze comenzi si sa urmareaca statusul acestora, sa monitorizeze datele de incarcare si sa aiba acces la istoricul facturilor. Aplicatia include, de asemenea, informatii despre MOL, iar mesajele trimise de clientii din aplicatie ajung in timp real la un reprezentant al departamentului Comercial. Comenzile pot fi efectuate 24 de ore din 24, online, rapid si simplu, iar clientii au acces la toate informatiile importante intr-un singur loc, in timp real, de oriunde s-ar afla. Clientii pot descarca aplicatia pe telefoane cu sisteme Android sau IOS si o pot accesa imediat cu ajutorul credentialelor pentru platforma ISA – Internet Sales Application.

Articole similare

Ad