Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck & Bus ataca piata de comerciale usoare cu MAN TGE

Potrivit directorului executiv MHS Truck & Bus, Claudia Iordache, 2020 va fi un an dedicat noutatilor, dar si dezvoltarii continue a activitatii. „Anul acesta va fi marcat in primul rand de lansarea, atat la nivel international cat si la nivel national, a noii generatii de camioane MAN TG3. De asemenea, anul acesta vom demara vanzarea pe piata locala a gamei de comerciale usoare MAN TGE“, a adaugat Claudia Iordache.

MHS Truck & Bus Group se va concentra in 2020 pe dezvoltarea retelei nationale de service-uri, urmand sa inaugureze un nou sediu MAN in Oradea. Noul sediu va oferi atat servicii de vanzare cat si servicii de after sales clientilor din zona respectiva. Astfel, reteaua proprie va ajunge la opt ateliere.
In 2019, flota de ateliere mobile MAN Mobile24 a fost reinnoita cu sapte unitati MAN TGE 3.180 dotate cu echipamente modern specific activitatii de service vehicule comerciale grele.
Un indicator al garantiei calitatii serviciilor oferite de MHS Truck & Bus Group este reprezint de organizarea constanta a cursurilor pentru tehnicienii MAN prin intermediul celor doua centre de perfectionare din Bucuresti si Sibiu. Cursurile sunt organizate conform conceptelor MAN Academy si standardelor, cursurile acoperind atat partea teoretica, cat si practica.

Articole similare

Ad