Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DACHSER DIY-Logistics are un nou management

La inceputul anului, Jens Wollmann a devenit noul manager al DACHSER DIY-Logistics. El a preluat functia de la Ralf Meistes, care a fondat si a dezvoltat aceasta divizie pe care a condus-o mai bine de 20 de ani si de unde s-a retras la sfarsitul lui 2019.
Dachser DIY-Logistica s-a infiintat in 1998. „Volumul anual de shipment-uri, care a ajuns in prezent la cinci milioane, subliniaza relevanta solutiei logistice, care este special adaptata cerintelor sectorului global de gradina si bricolaj“, a spus Stefan Hohm, corporate director corporate solutions, research&development. Modelul de succes Dachser DIY-Logistics, care combina serviciile de baza ale retelei globale Dachser cu servicii specifice si expertiza pentru sectorul de bricolaj, se bucura de o crestere continua. „Cerintele pentru DIY-Logistics de la furnizori, comercianti cu amanuntul si consumatori se schimba mai dinamic ca niciodata, motiv pentru care ne concentram pe gama noastra de servicii logistice adaptate si pe cresterea la nivel international“, spune Jens Wollmann.

Wollmann are o experienta de aproape 20 de ani in industria logistica, din care mai mult de jumatate i-a petrecut la Dachser. Dupa ce initial s-a pregatit pentru a fi expeditor, acesta si-a inceput cariera in cadrul companiei in 2004. Timp de noua ani a lucrat pe multe posturi in domeniul de activitate Dachser Air&Sea Logistics. A parasit compania in 2013 pentru DHL, unde a ocupat diverse functii de vanzari, cel mai recent fiind postul de Business Development & Account Management South, inainte de a se intoarce la Dachser in primavara lui 2018. De atunci, se pregateste sa preia de la Ralf Meistes fraiele diviziei Dachser DIY-Logistics.

Articole similare

Ad