Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CHEP primeste certificarea Top Employer Europe al treilea an consecutiv

CHEP a fost certificata Top Employer Europe 2020 al treilea an consecutiv. Regatul Unit al Marii Britanii, Spania, Franta, Germania, Belgia, Polonia si Irlanda au fost acreditate in mod individual de catre Top Employers Institute (TEI), organizatia care certifica excelenta in ceea ce priveste conditiile de lucru din companii. „Pentru a fi recunoscuta drept «angajator de top»”, o organizatie trebuie sa dovedeasca faptul ca, prin implementarea strategiilor orientate catre angajati, reuseste sa le creeze un mediu de lucru mai bogat. Companiile certificate reprezinta un exemplu stralucit de angajament in acest sens, angajatori care isi implica permanent intreaga echipa in imbunatatirea mediului de lucru. Felicitari!”, a spus David Plink, CEO al Top Employers Institute.

TEI acorda aceasta certificare numai organizatiilor care exceleaza in ce priveste conditiile de lucru. In urma unei evaluari riguroase validate prin audit extern, scorurile de performanta sunt acordate conform unui standard international. Programul recunoaste cei mai buni angajatori din intreaga lume prin evaluarea ofertelor pentru angajati in zece domenii, inclusiv: Strategia si achizitia de talente, Planificarea fortei de munca, Invatare & Dezvoltare, Managementul carierei si al succesiunii, Cultura organizationala, precum si Compensatiile & Beneficiile.
Piers Hollier, Vicepresedinte Divizia HR, CHEP Europe, a spus ca acreditarea Top Employers in cadrul activitatilor CHEP din Europa, semnifica faptul ca, in fiecare an, compania atinge un standard inalt al celor mai bune practici si face un efort continuu de a-si sprijini angajatii. „Acest premiu garanteaza ca mentinem conditii de lucru foarte atractive pentru angajatii nostri, fapt care, la randul sau, inseamna ca si acestia le vor putea oferi clientilor nostri servicii de cel mai inalt nivel.“
In ultimul an, CHEP si-a marit contributia in aria Incluziune&Diversitate, atingand un nivel de 38,9% de femei in functii de conducere in subsidiarele din Europa. Compania a semnat angajamentul LEAD Europe Network (Leading Executives Advancing Diversity) de a sustine egalitatea de gen si de a stimula incluziunea in industria europeana de Retail si Bunuri de larg consum.

Articole similare

Ad