Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO S-Way a castigat prestigiosul trofeul iF Design Award 2020

S-Way, greul de cursa lunga al celor de la Iveco, a fost incununat recent cu titlul de cel mai prestigios camion iF Design Award 2020 la categoria Vehicule a competitiei anuale ce reprezinta excelenta in materie de design, organizata de iF International forum Design GmbH, una din cele mai vechi institutii de proiectare independente din lume.

Cu atat mai impresionat este faptul ca Iveco S-Way a fost ales de castigator de catre cei 78 membrii ai juriului format din experti independenti dintr-un total de 7.298 de intrari din 56 de tari. Printre criteriile de selectie s-au numarat gradul de inovatie si elaborare, unicitatea, executia si manopera produsului, dar si partea de functionalitate, inclusiv capacitatea de utilizare, ergonomie si siguranta. Nu in ultimul rand a contat si eficienta productiei, luarea in considerare a standardelor de mediu si amprenta de carbon, responsabilitatea sociala si designul universal, precum si pozitionarea produsului.

Citeste si: Noul camion greu de la MAN este aici!

„Este o onoare sa primesti un premiu atat de prestigios. Este o recunoastere importanta din partea unui juriu independent autoritar precum ca ne-am atins obiectivul: redefinirea ideii de a pune clientul pe primul plan prin intermediul unui vehicul care foloseste designul si cele mai noi inovatii in conectivitate si automatizare pentru a oferi o solutie completa pentru clientii si soferii nostri“, a declarat Thomas Hilse, Presedintele Iveco Brand.

Articole similare

Ad