Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transformarea industriala este tema principala de la Hanovra

Industria mondiala a productiei se confrunta cu doua provocari, respectiv schimbarile tehnologice si incertitudinile economice si politice. Avand ca tema principala transformarea industriala, expozitia Hannover Messe 2020, ce va avea loc intre 20 si 24 aprilie la Hanovra (Germania) se concentreaza pe oportunitatile prezentate de tehnologiile inovatoare, cantitati de date in continua crestere si mai usor disponibile si o constientizare din ce in ce mai mare a protectiei climei.

Patru megatrenduri schimba lumea: digitalizarea, individualizarea, protectia climei si schimbarile demografice. „Modul in care traim, producem lucrurile si lucram sufera o schimbare extrem de rapida”, a spus dr. Jochen Köckler, CEO al Deutsche Messe. „Industria prelucratoare se afla pe scaunul soferului. Provocarea este sa preia roata si sa modeleze schimbarea. La Hannover Messe 2020, aproximativ 5.500 de companii expozante vor arata cum transformarea poate fi pozitiva si cum schimbarea poate provoca cresterea si progresul."
In prezent, cresterea se bazeaza pe date si, datorita digitalizarii, volumul de date generate in procesele de productie industriala creste exponential.
Solutiile tehnologice industriale de astazi sunt interconectate. Masinile si sistemele comunica si impartasesc informatii intre ele in mod autonom, in timp ce software-ul are grija de documentare, monitorizare si simulare. „La Hannover Messe, va aratam cum pot fi tranzitionate masinile, instalatiile de productie si procesele intralogistice catre lumea digitala. Daca nu faceti aceasta tranzitie, mai devreme sau mai tarziu veti fi lasati in urma de concurentii dvs.“ In acest context, Hannover Messe va cuprinde prezentari de solutii software pentru o productie flexibila si platforme B2B pentru industrie sustinute de reprezentanti ai unor companii cu nume mari precum Amazon Web Services, Cisco, Google, HUAWEI, IBM, Intel, Kaspersky, Microsoft, SAP, Siemens PLM si Software AG.

Articole similare

Ad