Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Coronavirusul afecteaza activitatea de logistica din China

In efortul de a reduce raspandirea epidemiei, China a anuntat o „carantina” in masa pentru controlul agentului patogen, informeaza un comunicat AsstrA. Datorita raspandirii unui nou tip de pneumonie cauzata de coronavirus 2019-nCoV, Guvernul Central al Chinei a extins sarbatorile de Anul Nou pana in 2 februarie 2020. Municipalitatile din Shanghai, Suzhou, Nanjing, Wuxi, Hangzhou, Ningbo, Guangzhou si Shenzhen au oferit actualizari oficiale cu privire la raspandirea agentului patogen si au impus carantina pana in 10 februarie. 

In plus, majoritatea companiilor au angajati care lucreaza de la distanta pana la sfarsitul lunii februarie. „Din cauza raspandirii coronavirusului, legaturile de transport de marfa si feroviar cu provincia Hubei au fost suspendate pana in 29 februarie. Iar livrarile atat cu zboruri de marfa dedicate, cat si cu zboruri de pasageri au fost partial suspendate. ", a comentat Vyacheslav Gural, Directorul Regiunii Asia la AsstrA.
De regula, in timpul Anului Nou Chinezesc, care dureaza o saptamana determinata de calendarul lunar, volumul traficului de marfuri scade. In acest an, suspendarea activitatii industriale chineze a redus si traficul de marfa in aceasta perioada.„In ceea ce priveste transportul de marfa din China, este putin probabil ca exporturile sa fie oprite. Cu toate acestea, restrictiile legislative in tarile importatoare pot fi bariere suplimentare. Februarie nu ar trebui sa fie considerata de top in industria logistica chineza ca fiind una de varf. In acelasi timp, ne-am angajat sa ne indeplinim obligatiile si vom depune toate eforturile pentru a atinge toate termenele date de circumstante. Pentru a face acest lucru, echipa noastra de experti foloseste scheme alternative de livrare.“, a adaugat Vyacheslav Gural.
Wuhan este capitala cu crestere rapida a provinciei Hubei din China, situata la intersectia raurilor Yangtze si Hanshui. Wuhan este un hub de productie si transport de importanta globala. In oras exista 500 de intreprinderi industriale, majoritatea asociate cu industria auto si transport.

Articole similare

Ad