Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii verzi pentru ambalaje sigure si accesibile

Antalis Verpackungen GmbH (hala 4, standul C71), lider in solutii de ambalare inteligenta, va prezenta conceptul „Rethinking Packaging”, in calitate de consultant pentru concepte de ambalare durabile, protectie sigura a produselor si optimizarea conceptelor intralogistice existente. Producatorul de filme Duo Plast (hala 4, standul C35) prezinta „Duo Plast Earth No. 4“, o pelicula extensibila realizata din material reciclat post-consumator.
Kern AG (hala 4, standul G70) va expune un sistem de ambalare personalizat PackOnTime®, care functioneaza cu carton durabil reciclat si elimina nevoia de materiale suplimentare de umplere prin masurarea unor articole simple sau multiple in 3D si apoi plasarea lor in ambalaje la comanda. Utilizarea cartonului reciclat, reducerea materialelor de umplere si utilizarea mai buna a vehiculelor de livrare sunt de asteptat sa reduca emisiile. Bartsch International (hala 6, standul G21) vine la LogiMAT cu RFP Box, fabricat din material ecologic pentru ambalarea rapida. 
Amplasati in apropierea intrarii Est, BVS Verpackungs-Systeme GmbH (standul EO03) prezinta PurePaperPak, un ambalaj ecologic realizat din amidon industrial (cartofi), fibre de hartie si apa, inclusiv amestecuri, produse 100% biologic si complet biodegradabile. In aceeasi zona, Kraus Maschinenbau GmbH (standul ES50) vine la LogiMAT cu o masina de ambalare automata, care poate fi utilizata pentru a produce ambalaje cu pungi de hartie ecologice pentru comertul electronic.
Mai multi expozanti se concentreaza pe ideea de ambalare reutilizabila si prezentarea solutiilor corespunzatoare – de exemplu, din sectorul containerelor. Cabka Group (hala 6, standul C21), specialist in reciclarea materialelor plastice, propune cea mai recenta generatie a transportorului de sarcina mare pliabil CabCube, impreuna cu noile palete chimice CP3 si CP9, usoare, robuste si optimizate pentru containere. Georg Utz GmbH (hala 6, standul F51) prezinta noi ambalaje reutilizabile neutre din punct de vedere climatic sub marca UIC® (Utz Industrial Compound). UIC® reprezinta materii prime secundare de inalta calitate, cu proprietati documentate si certificate, oferind clientilor posibilitatea de a reduce propria amprenta de carbon. „Piata si consumatorii astazi sunt pe deplin sensibilizati la problema sustenabilitatii. Prin inovatiile si noile dezvoltari ale solutiilor de ambalare ecologice, expozantii LogiMAT 2020 arata progresele majore deja realizate aici si ceea ce ne putem astepta sa vedem in anii urmatori“, a precizat Michael Ruchty, directorul LogiMAT.
 

Articole similare

Ad