Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mitsubishi Forklift Trucks: Performanta sporita cu bateriile li-ion

Incercate, testate si confirmate in domeniu, bateriile cu plumb-acid au fost alegerea de varf pentru companiile care folosesc echipamente electrice. Timpii lungi de incarcare insa, conditiile speciale de intretinere, nevoia de baterii suplimentare si riscul ridicat de utilizare necorespunzatoare au dat ani la randul batai de cap utilizatorilor. Din fericire, exista sistemul de baterii litiu-ion de la Mitsubishi Forklift Trucks.
Proiectat pentru a raspunde chiar si celor mai solicitante aplicatii – inclusiv operatiuni multi-shift (24/7) – fara a fi nevoie de baterii de rezerva, sistemul de baterii Li-ion de inalta performanta oferit de Mitsubishi este cu pana la 40% mai eficient decat bateriile conventionale. In plus, noile baterii nu dau practic erori, datorita designului c nu necesita intretinere si previne deteriorarea celulelor.
Principalele avantaje ale echipamentelor dotate cu tehnologie li-ion sunt: eficienta exceptionala, cu zero emisii zero, economie de spatiu, capabilitati de incarcare rapida, tensiune mai mare sustinuta, tehnologia TriCOM, protectie activa si la scurtcircuit, performanta si monitorizare continua. Totul despre tehnologia li-ion, dar si o gama completa de echipamente cu motorizare electrica sau pe combustie interna vor fi prezentate la standul B61 al Mitsubishi Forklift Trucks din hala 10.

Articole similare

Ad