Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss Romania continua parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

P3 Logistic Parks (“P3”) a semnat prelungirea contractului de inchiriere cu Gebrüder Weiss Romania pentru 22.400 metri patrati de spatii logistice si de birouri in parcul P3 Bucharest A1.
Gebrüder Weiss este chirias al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2011. In 2017 si-a extins operatiunile in cadrul parcului prin inchirierea unui spatiu suplimentar de peste 8.800 de metri patrati, iar acum a decis sa continue parteneriatul pe termen lung cu P3, prin prelungirea contractrelor de inchiriere pentru toti cei 22.400 m2 ocupati in prezent. „Compania a crescut organic de-a lungul celor 25 de ani de prezenta in Romania, prin investitii sustenabile pe diferite paliere: angajati, infrastructura, echipamente IT. Am avut intotdeauna alaturi de noi parteneri de incredere cu care am putut construi, iar P3 ne-a oferit cele mai bune solutii in materie de spatii logistice potrivite pentru nevoile noastre si cele ale clientilor nostri. Brandul nostru va continua sa creasca pe aceleasi valori: angajament, sustenabilitate, excelenta in servicii si independenta”, a declarat Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss Romania.
In prezent, reteaua Gebrüder Weiss Romania de pe teritoriul tarii numara 9 terminale logistice si de cross-docking situate in Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Craiova. Portofoliul de servicii s-a extins in ultimii ani, incluzand in prezent transport rutier, feroviar, aerian si maritim, solutii logistice si de depozitare. Serviciul Home Delivery lansat in 2018 cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizand in special produse de mobilier, materiale de constructii sau electronice. Acest serviciu include posibilitatea livrarii seara sau in zilele de sambata (in anumite zone), pana in interiorul locuintei si manipularea marfurilor de catre echipe de cate doua persoane. In Romania, numai prin acest serviciu Home Delivery, Gebrüder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi in 2019. 
P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifunctional din Bucuresti, avand 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite si un teren care permite construirea a inca 100.000 de m2 de spatii logistice, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are iesire directa la noua centura extinsa a Bucurestiului si ofera acces rapid catre toate partile capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.

Articole similare

Ad