Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua gama grea Volvo Trucks, lansata intr-un mod inedit

Volvo Trucks a ales o abordare diferita pentru lansarea oficiala a intregii game reinnoite de autocamioane grele, urcand toate cele patru modele nou-prezentate unul peste celalalt, intr-o demonstratie de forta si robustete. Iar deasupra tuturor a stat chiar presedintele Volvo Trucks, Roger Alm.


 

Filmul de prezentare a noii game incepe cu distingerea unui monolit urias aflat in departare, alcatuit din cele patru vehicule, ce realizeaza un turn de 15 m inaltime si 58 t greutate. Pe masura ce perspectiva se apropie, se disting lupi in prim plan, iar la volan se vede o femeie. Cand filmul ajunge in punctul culminant, cu fum si efecte luminoase impresionante, deasupra ultimului camion se distinge silueta unui barbat, care este chiar presedintele Volvo Trucks, Roger Alm.

Lansarea filmului a avut loc cu o zi inainte de lansarea oficiala a noii game grele, ce include modelele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM si Volvo FMX. Acestea reprezinta aproximativ doua treimi din livrarile constructorului suedez. Noile modele se estimeaza ca vor avea un impact urias asupra profitabilitatii si capacitatii clientilor de a concura atat in mediul de afaceri, cat si pentru cei mai buni soferi.
Filmul de lansare a fost realizat la finele anului trecut, pe un teren de testate din afara orasului Göteborg (Suedia), unde este sediul Volvo Trucks. Atat turnul format din autocamioane, cat si majoritatea efectelor vizuale sunt reale, inclusiv fumul si luminile. Proiectarea si construirea turnului a necesitat aproximativ o luna, specialistii Volvo asigurandu-se ca prezinta siguranta la deplasare. Acest lucru a fost posibil gratie robustului camion pentru constructii, Volvo FMX, si noii sale punti tandem de 38 t, capabila sa sustina greutatea celorlalte camioane. Mentinerea vitezei si a deplasarii constante au fost posibile gratie directiei dinamice Volvo, dar si a soferului foarte bine pregatit.
Pentru cei care doresc sa vizioneze filmul „Volvo Trucks – Turnul avandu-l in distributie pe Roger Alm“, click aici.

Articole similare

Ad