Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Reteaua de service Cefin Trucks se extinde si devine multibrand

Pe 27 februarie, Cefin Trucks a prezentat, in cadrul unui eveniment le care au participat parteneri de afaceri si jurnalisti, rezultatele sale financiare si de vanzari si planurile pentru 2020. 
Compania a pornit la drum ca importator si distribuitor in Romania al vehiculelor Ford Trucks in 2017, cu 10 vanzatori, si in prezent are 23, distribuiti in cadrul unei retele de 12 birouri ce acopera toate regiunile din Romania. Iar reteaua de service include 16 puncte – ceea ce face ca in cel mult 2-3 ore un camion cu probleme sa poata ajunge intr-un atelier pentru interventii rapide si eficiente la camioane si remorci, reparatii complete de mecanica, electrica si tinichigerie – din care patru centre proprii, la Bucuresti, Brasov, Deva si Arad, trei apartinand partenerilor DTS, in Pitesti si Ploiesti, si ETC, la Galati, si restul ale unor terti. Iar in 2020 se vor inaugura service-ul propriu din Focsani si service-ul HSE Invest din Sibiu si reteaua va deveni multibrand. 
Stefano Albarosa, CEO-ul si fondatorul Cefin Trucks, este cu atat mai multumit de dezvoltarea acestei retele si de activitatea ei cu cat pentru ca tehnicienii sa se acomodeze cu noile camioane Ford a fost nevoie de timp si de efort. 

Articole similare

Ad