Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

18 martie, Bucuresti: Tranzit analizeaza “Eficientizarea livrarilor la platforme logistice si magazine”

Una dintre temele conferintei Tranzit de pe 18 martie de la Hotel Ramada din Bucuresti este “Eficientizarea livrarilor la platforme logistice si magazine”.
Extinderea comertului online pe mai toate industriile a determinat ca nu numai curierii si platformele online sa ofere clientilor vizibilitate asupra statusului comenzii, ci si furnizorii de transport LTL (grupaje, paleti) sa aiba monitorizate permanent vehiculele de transport pentru a putea transmite pozitia bunurilor.
Criza fortei de munca in transporturi necesita o mai buna planificare a operatiunilor de incarcare-descarcare la platformele logistice si la magazine, pentru a nu bloca soferii in curte la descarcat/incarcat. Un sistem IT care sa conecteze GPS-ul si sistemele electronice ale calculatorului de bord ale vechiculului cu sistemul Yard Management Systems si WMS si un sistem de alerta asupra traficului ar putea estima cat mai precis momentul la care camionul ajunge la platforma, pentru o alocare dinamica a portilor, de preferat unei planificari rigide pe sloturi de timp stabilite anual.
Chiar daca o astfel de abordare ar parea sa aduca, la prima vedere, avantaje doar transportatorilor, investitia suplimentara facuta de platformele logistice s-ar putea intoarce si la acestea prin renegocierea tarifelor de transport.
Cum privesc expertii logistici de la Mega Image, Kaufland, DSV Solutions, ID Logistics si furnizorul de soft Axes Software aceasta provocare a supply-chain-ului actual in intreaga Europa, nu numai in Romania, vom discuta cu ocazia conferintei Tranzit de pe 18 martie, de la Bucuresti.
La eveniment si-au anuntat participarea peste 150 de specialist din retail, productie, expeditii, logistica, distributie, curierat, Transporturi si e-commerce.
Puteti consulta programul intreg al conferintei la linkul de mai jos.
Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la tel.: 021 777 06 98/99, e-mail: office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad