Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO ofera mai multa vizibilitate asupra marfurilor expediate

Grupul GEFCO a lansat GEFCO VISIBILITY, un portal web securizat si personalizat, dezvoltat de WiseTech Global, unde utilizatorii pot gestiona expedierile de marfuri de la rezervare la facturare.
 
WiseTech Global este un dezvoltator global de solutii software in cloud pentru industriile logistice internationale si nationale. Produsul sau de referinta, CargoWise One, ofera companiilor, care opereaza in domeniul logisticii, o solutie completa pentru optimizarea integrarii, automatizarii si comunicarii la nivelul lantului de distributie.
GEFCO a implementat aceasta solutie pentru propriii sai clienti, in vederea simplificarii administrarii expedierilor de marfuri, permitandu-le sa coopereze mai eficient cu ecosistemele lor si sa isi fluidizeze procesele. Solutia le permite clientilor sa administreze expedierile de marfuri aeriene, maritime, rutiere sau feroviare cu doar cateva clicuri si sa monitorizeze starea expedierilor lor zilnice prin etape standard sau un set personalizat adaptat nevoilor lor comerciale.
 
Portalul web contine diferite module, inclusiv un modul de raportare pentru extragerea unor rapoarte detaliate privind activitatea de expediere si un modul financiar care ofera acces la cele mai recente informatii financiare. Modulul pentru gestionarea exceptiilor le permite clientilor sa configureze alerte si notificari automate pentru orice deviatii de la procesul standard de expediere sau la finalizarea diferitelor etape. 
 
Portalul GEFCO VISIBILITY este conectat si la dispozitivul GEFCO TRACY, activat vocal, conceput pentru urmarirea expedierilor care le permite clientilor sa obtina informatii-cheie prin comenzi vocale, bazate pe tehnologia Smart Speaker.
 
„Gestionarea transporturilor poate fi o provocare pe piata de astazi si suntem constant in cautarea de modalitati pentru a veni in sprijinul clientilor nostri cu modalitati care sa permita o cat mai mare fluidizare a acestor procese. GEFCO VISIBILITY este o solutie completa pentru toate operatiunile de expediere marfuri ale clientilor nostri, oferind o interfata intuitiva si toate functionalitatile necesare pentru transporturile multimodale. Rafinam in continuare aceasta oferta folosindu-ne de feedback-ul clientilor pentru a ne asigura ca tinem pasul cu o industrie extrem de dinamica”, a declarat Hans Stokman, Director global IT & Inovatie, GEFCO Freight Forwarding.
 
Portalul web este deja utilizat cu succes de o parte dintre clientii GEFCO, inclusiv partenerul sau de traditie, Eska, un producator de carti, jocuri si solutii de ambalare.

Articole similare

Ad