Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Suceava achizitioneaza 25 de autobuze electrice

Ion Lungu, primarul Sucevei, a semnat pe 4 martie contractul de achizitie a 25 de autobuze electrice de capacitate mare, pentru transportul public in comun. “Am semnat contractul privind achizitia a 25 de autobuze electrice cu o lungime de 12 m cu firma castigatoare a licitatiei, SC BMC Truck & Bus S.A., pentru suma de 47.775.000 de lei, fara TVA. Valoarea estimata a licitatiei a fost de 57.180.000 de lei, fara TVA.”
Pentru economiile de aproximativ 10 milioane de lei, primarul va solicita aprobare la Bucuresti sa poata achizitiona tot autobuze, potrivit Agerpres. 
Autobuzele, produse de concernul chinez ZTE, au 79 de locuri (29 pe scaune) si sunt dotate cu camere, afisaj electronic, sistem de locatie AVL, climatizare, sistem de numarare calatori, rampa pentru persoanele cu dizabilitati. Bateriile, cu o putere totala de 340 kWatt, ofera o autonomie de 250 km. Motorizarea este de fabricatie China, cu garantie 15 ani, iar garantia bateriilor este de 10 ani.
Termenul de livrare este de 6 luni pentru primele 15 autobuze, celelalte zece autobuze urmand sa soseasca in termen de 12 luni. 

Articole similare

Ad