Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conferinta Tranzit: Logistica pentru e-commerce, o oportunitate pentru logsticienii traditionali, dar si start-up-uri create de specialisti

Volumele in crestere de bunuri vandute online au determinat aparitia unui nou tip de logistica – e-fulfillment – imbratisat de firme nou-infiintate in acest sens, de operatorii de logistica traditionali si chiar de unele platforme online. 
In cadrul panelului „Logistica pentru e-commerce, intre fulfilleri si logisticieni traditionali“ organizat pe 18 Martie, in cadrul conferintei Tranzit „Top 5 provocari pentru supply-chain in 2020“, ne propunem sa analizam ce sinergii pot folosi logisticienii traditionali care vor sa se extinda pe zona de online si care sunt avantajele lor in fata unui fulfiller. Tot aici vorbim si despre responsabilitatile companiilor de curierat, pe care piata le impinge sa isi extinda serviciile, inclusiv in zona de e-fulfillment, dar si tendinta de a livra tot mai mult peste granita, acolo unde returul reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru magazinele online. Nu in ultimul rand, alaturi de invitatii nostri – Laura Simion (LC Waikiki), Cornel Morcov (Chief Commercial Officer FAN Courier), Marian Tudor (Warehouse Director eMAG), Catalin Cirnaru (Supply-Chain Manager Flanco Retail) si Pavel Penchev (ECONT) – vom dezbate care sunt la momentul de fata costurile de livrare si cum pot fi ele scazute, dar si cresterea alternativelor la livrarea last mile. 
Dezbaterea va fi precedata de prezentarea cu tema “Utilizarea data science in e-commerce. De la optimizarea costurilor logistice la imbunatatirea experientei de client.”, efectuata de Mircea Stan, CEO Postis. Postis a castigat acum doi ani competitia de inovatie in transporturi si logistica, organizata anual de Revista Tranzit.
La eveniment si-au anuntat participarea peste 150 de specialist din retail, productie, expeditii, logistica, distributie, curierat, transporturi si e-commerce.
Puteti consulta programul intreg al conferintei la linkul de mai jos.
Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la tel.: 021 777 06 98/99, e-mail: office@traficmedia.ro

 

Articole similare

Ad