Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Romania se alatura proiectului ”Romania planteaza pentru maine”

Iveco Romania pune la dispozitie trei vehicule Iveco Daily in cadrul proiectului “Romania planteaza pentru maine”, acolo unde aproximativ 1.500.000 de puieti vor fi plantati pe 300 de hectare in urmatorii trei ani de catre OMV Petrom, in parteneriat cu ONG-urile si Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.
OMV invita voluntarii sa se inscrie pe platforma www.taraluiandrei.ro, pentru a participa la plantarile care vor fi organizate incepand din aceasta primavara in 22 de locatii. Calendarul si locatiile plantarilor vor putea fi consultate pe www.taraluiandrei.ro. Actiunile de plantare se vor derula in parteneriat 6 ONG-uri: Act for Tomorrow, Mai Mult Verde, Padurea Copiilor, Plantam fapte bune in Romania, Adopta un copac! si Parcul Natural Vacaresti. Inca din anul 2008, OMV Petrom a plantat peste 700.000 de copaci pe o suprafata de 140 de hectare pana in prezent. IVECO ROMANIA pune la dispozitia ONG-urilor trei vehicule IVECO DAILY pe care le vor utiliza in scopul transportului materialelor necesare plantarilor atat in aceasta primavara, cat si pentru sezonul de toamna.
Cu ocazia primei actiuni de plantare ce a avut loc pe 7 martie, aproape intreaga structura Iveco s-a alaturat plantatorilor, impreuna cu noul Business Director pentru Romania, Andrei GAGEA. Oficialul are o experienta de 23 de ani in domeniul vanzarilor, marketing-ului si serviciilor post vanzare.

Articole similare

Ad