Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: Activitatea DHL Romania se desfasoara normal. Clientii nu mai semneaza pe scannere

Curierii DHL Romania sunt echipati cu masti, manusi si gel antibacterian, iar clientii nu mai semneaza pe scannere. La nivel international, compania de logistica si curierat a suspendat serviciile de preluare, livrare si depozitare in provincia Hubei, a carei capitala este Wuhan, zona rosie a focarului COVID-19, dar si in 11 orase mici din nordul Italiei, in regiunea Lombardia si Veneto, acolo unde serviciile DHL Express sunt suspendate momentan, anunta compania intr-un raspuns oficial adresat Tranzit.
Pe fondul focarului COVID-19 din China, guvernul local din provincia Hubei a implementat o serie de controale stricte pentru a preveni raspandirea bolii. Acestea includ anularea zborurilor comerciale catre si dinspre orasul Wuhan, precum si inchiderea tuturor autostrazilor si drumurilor catre Wuhan. „Drept urmare, serviciile de preluare, livrare si depozitare ale DHL in provincia Hubei sunt suspendate in acest moment. Ne vom relua serviciul in provincia Hubei sub rezerva controlului de urgenta al autoritatii locale“, arata DHL International Romania in raspunsul pentru revista Tranzit. De asemenea, compania de logistica si curierat a restrictionat serviciile DHL Express (aerian si rutier) in 11 orase mici din nordul Italiei, in regiunea Lombardia si Veneto, unde preluarea si livrarea sunt suspendate in prezent. In restul Italiei, serviciile raman pe deplin operationale. 
Compania anunta ca la nivel global livrarile se desfasoara normal, inclusiv in SUA, China si Italia, cu exceptia zonelor mentionate.
 
 
In Romania DHL are 500 de angajati si trei porti de intrare/iesire din tara in Aeroportul Henri Coanda, Timisoara si Cluj. Pe langa acestea, mai exista si aproximativ 50 de sedii operationale si centre de expedieri. In contextul situatiei din Romania, compania anunta prestarea serviciilor si interactiunea cu clientii, cu riscuri minime pentru angajatii ambelor parti, DHL si client. Astfel, destinatarii coletelor nu mai semneaza pe scannere, iar curierii le solicita clientilor sa semneze pe o foaie de hartie si fotografiaza semnatura respectiva, daca acestia nu doresc sa atinga device-ul. Toti curierii DHL Romania sunt echipati permanent cu masti, manusi si gel antibacterian.

Articole similare

Ad