Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Masuri sporite in portul Constanta

In contextul epidemiei de COVID-19, Compania Nationala „Administratia Porturilor Maritime” SA Constanta a anuntat masuri sporite pentru prevenirea raspandirii virusului.
La stabilirea acestora s-a avut in vedere limitarea la maximum a contactelor dintre persoane si evitarea aglomeratiei la birourile care lucreaza cu publicul. 
In prezent, au fost limitate activitatile cu publicul, interzicandu-se accesul publicului in compartimentele unde se depun documente pentru autorizare, facturari, registratura. Documentele se depun pe birourile de pe holul cladirii, la parter, insotite de datele de contact ale solicitantului, respectiv numarul de telefon si adresa de e-mail.
In functie de evolutia imbolnavirilor, urmatoarea etapa consta in suspendarea tuturor activitatilor cu publicul. In acest caz, documentele vor fi transmise doar pe e-mail, la adresa registratura@constantza-port.ro .
In prima etapa, a fost instruit intregul personal privind masurile de autoprotectie, iar materialul informativ privind masurile ce se impun a fost afisat la sediul CN APM SA si pe portal www.portofconstanza.com.
Totodata, au fost achizitionate in regim de urgenta materiale sanitare si echipamente de protectie, au fost montate, in zonele destinate publicului si pe caile de acces, dozatoare cu gel dezinfectant. 
Au fost montate dozatoare si la portile de intrare in port, cu acces pietonal, respectiv portile 1, 2,3, 5 si 10 bis, porti desemnate de acces si pentru echipajele navelor din portul Constanta.
Toate aceste masuri au ca obiectiv o protectie eficienta impotriva raspandirii virusului COVID-19, pe teritoriul porturilor maritime romanesti nefiind inregistrate astfel de cazuri pana la aceasta data.

Articole similare

Ad