Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Irlanda amana sarbatorirea zilei nationale, St. Patricks’s Day (17 martie)

Din cauza Covid-19, guvernul irlandez a dispus inchiderea tuturor pub-urilor si a centrelor de divertisment, pana la sfarsitul lui martie, precum si amanarea sarbatoririi St. Patricks’s Day, ziua nationala a Republicii.
Insa activitatea de transport si logistica se desfasoara in continuare, la foc continuu, supermarketurile fiind aprovizionate ritmic, in ciuda cumparaturilor facute pe un fond de panica. 
Transportul intermodal inca functioneaza normal, operatorii transferand volumele traditionale de pe rutier catre calea ferata. Pe de alta parte, cursele de feribot catre si dinspre Irlanda si Marea Britanie au fost rationalizate, cu unele anulari si restrictii. De exemplu, Seatruck Ferries a impus restrictii temporare circulatiei de pasageri. Nu se vor accepta rezervari pentru automobile, soferi si pasageri, dar nici pentru soferii care insotesc transporturile de marfuri, pana la sfarsitul lui martie, pe toate rutele, iar rezervarile din aprilie 2020 in continuare vor fi acceptate cu mentiunea „in curs de revizuire”, putand fi supuse anularii. „Pentru a reduce semnificativ riscul de infectie a echipajului si contaminarea incrucisata intre soferii care calatoresc, am decis sa oprim transportul oricarui sofer de vehicule grele sau a altor pasageri pe navele din Marea Irlandei, cu efect imediat. Serviciile din Marea Irlandei vor functiona normal, dar vor fi limitate la transportul de remorci si de vehicule comerciale neinsotite.“

Articole similare

Ad