Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Colete mai rapide din UE catre Romania

Coletaria.ro, parte a grupului Packeta, investeste 50.000 de euro intr-un nou depozit in Romania, ca parte a strategiei de extindere la nivel national. Situat in Oradea, in apropierea vamii Bors, este al doilea depozit din Romania al Coletaria.ro, deschis la doar 3 luni dupa inaugurarea primului depozit din Bucuresti, in cartierul Militari, foarte aproape de iesirea pe A1.
„Depozitul, cu o suprafata de aproximativ 750 de metri patrati, a fost deschis strategic la granita cu Ungaria, pentru a facilita magazinelor online din UE transmiterea rapida a coletelor in Romania. Totodata este un hub foarte important pentru magazinele online din vestul Romaniei, care pot trimite mai rapid coletele atat in tara, cat si in afara”, spune Alexandr Jeleascov CEO Coltaria.ro, mentionand ca deschiderea noului depozit in Oradea a fost facuta si in contextul proximitatii de Budapesta, locul unde se afla unul dintre cele mai importante hub-uri ale Packeta Group.
Deschiderea noului depozit permite Coletaria.ro sa creeze noi rute pentru trimiterea coletelor, sa imbunatateasca timpii de livrare in Romania si sa reduca perioada de livrare in strainatate cu pana la o zi – in Ungaria, spre exemplu, coletele trimise din Romania urmand sa ajunga in 24 de ore. „Deschiderea noului depozit va facilita reducerea timpului de livrare al magazinelor online atat in Romania, cat si catre tarile din UE, plus Ucraina, Marea Britanie, Federatia Rusa si SUA. Totodata, pentru a continua imbunatatirea timpilor de livrare, vom introduce si doua noi rute zilnice de transport: Bucuresti – Ruse (Bulgaria) si Bucuresti – Salonic (Grecia)”, mai spune Alexandr Jeleascov.
Prin deschiderea noului depozit, Coletaria.ro isi majoreaza capacitatea de procesare a coletelor la peste 20.000 de colete pe zi, in depozitul din Oradea putand fi procesate zilnic pana la 7.000 de colete, si extinde echipa cu 6 noi angajati, urmand ca, pana la finalul anului, sa fie angajate inca 10 persoane.

Articole similare

Ad