Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser introduce zborul charter pe ruta Chicago-Frankfurt

Ca raspuns la intreruperea lantului de aprovizionare adus de COVID-19, Dachser Air & Sea Logistics introduce in completarea rutelor sale de zbor charter cu o ruta directa Chicago-Frankfurt-Chicago. Serviciul incepe pe 20 martie, iar rezervarile au inceput de ieri, 16 martie.
COVID-19 continua sa aiba un impact grav asupra fluiditatii lantului de aprovizionare si a capacitatii de transport aerian. Inainte de a introduce noul serviciu, Dachser, in asteptarea provocarilor de capacitate de transport aerian, si-a extins recent serviciul de zboruri charter premium prin introducerea mai multor noi zboruri charter, concentrandu-se in principal pe rutele directe catre si dinspre Frankfurt si Asia. „Cu acest nou serviciu Chicago-Frankfurt-Chicago, clientii nostri din America, interesati de conectarea eficienta cu Asia, pot folosi rutele noastre de zboruri charter extinse, care dispun de destinatii suplimentare catre si din China, Hong Kong si Coreea de Sud. Pentru acei clienti care doresc sa faca afaceri in Europa, oferim o retea rutiera europeana de neegalat, care creeaza, in esenta, o conexiune la intregul continent atunci cand se expediaza din Frankfurt”, a declarat Timo Stroh, seful transportului aerian global.
In aceste perioade volatile si imprevizibile, clientii europeni Dachser au solicitat un zbor charter direct catre Statele Unite pentru transporturile rapide. Ruta Chicago-Frankfurt-Chicago permite miscarea rapida a marfurilor intre SUA si Europa. „Astazi, piata necesita fiabilitate si agilitate. Dachser isi propune sa anticipeze nevoile clientilor sai si sa fie cu un pas inainte prin oferirea de solutii in timp util, inteligente si flexibile. Planificam sa continuam extinderea serviciului nostru aerian premium, deoarece nevoile de pe piata transportului aerian continua sa creasca ”, a spus Timo Stroh.

Articole similare

Ad