Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportatorii expres cu utilitare de pana la 3,5 t cer ajutor statului roman

In contextul pandemiei Covid-19, companiile de transport in regim expres solicita Guvernului ca setul de masuri care va intra in vigoare pentru sprijinirea transportatorilor sa includa toate companiile din domeniu, inclusiv pe cele cu autoutilitare de pana la 3,5 t masa totala maxima autorizata.
Aceste companii desfasoara activitati de transport marfa in baza aceluiasi cod CAEN si sufera in urma impunerii restrictiilor prezente si viitoare de pe continentul european. Prin urmare, e nevoie ca toti transportatorii rutieri romani sa beneficieze in egala masura de tot sprijinul pe care statul roman il poate acorda. In conditiile distantei dintre locatiile de productie si cele de consum, blocarea transportului va determina blocaje in tot ciclul de aprovizionare.
In vederea inventarierii firmelor din transportul expres si a angajatilor lor, pentru a arata Guvernului Romaniei impactul pe care aceasta criza l-ar avea, companiile in cauza sunt invitate sa se inscrie pe https://www.kefren.ro/petitiecovid19/. Estimarea trebuie facuta in functie de marimea flotei din domeniul transportului expres si numarul de locuri de munca afectate de aceasta criza.

Articole similare

Ad