Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Coletaria.ro: au crescut comenzile din extern pentru Romania

Numarul comenzilor cross border din Romania a scazut considerabil, pe fondul epidemiei de Coronavirus, in schimb a crescut mult numarul comenzilor din extern pentru Romania. In acest moment, putem compara numarul coletelor din exterior cu numarul expedierilor din perioada sarbatorilor de iarna, arata Coletaria.ro, intr-un raspuns pentru Tranzit.
Conform prevederilor legale si informatiilor primite de la autoritati, Coletaria.ro mentioneaza ca a luat toate masurile necesare pentru a preveni infectarea si raspandirea virusului Covid-19. „Depozitele noastre sunt dezinfectate regulat, toti angajatii din depozite poarta manusi si echipament de protectie. Este restrictionat accesul curierilor parteneri in hale. In afara de colegii din departamentul Operational, toate departamentele lucreaza in regim home office. Masuri de precautie au fost luate si de catre transportatorii parteneri”, a declarat Alexandr Jeleascov CEO Coltaria.ro.
Compania a suspendat din 16 martie livrarile din si inspre Italia, unde a livrat peste tot excluzand zonele rosii, si livreaza in regim restrictionat in Germania, Franta si Spania. „In acest moment, nu efectuam livrari in China, Iran, Coreea de Sud. Clientii nostri sunt informati regulat despre schimbarile care intervin in unele regiuni din aceste tari”, a mai spus Alexandr Jeleascov pentru Tranzit. Acesta a mai declarat ca numarul comenzilor cross border a scazut considerabil, insa au crescut comenzile din extern pentru Romania, numar comparabil cu expedierile din perioada sarbatorilor de iarna. „Pe termen scurt si mediu, furnizorii vor putea face fata situatiei si va scadea treptat nu doar volumul, ci si gama produselor comercializate. Insa, in cazul nefericit in care situatia va dura mai mult de 3, 4 luni, probabil ca nici un furnizor nu poate spune ca este pregatit pentru asa ceva. Atat autoritatile din Romania cat si din celelalte tari, inclusiv UE, iau masurile necesare pentru astfel de situatii, fapt care ne da o nota de optimism atat pentru viitorul businessului, cat si al situatiei in general”, a mai afirmat CEO-ul Coltaria.ro.

Articole similare

Ad