Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: Raiffeisen anunta masuri pentru IMM-urile cu credite in derulare

Raiffeisen Bank a inceput implementarea de masuri pentru antreprenorii cu credite in derulare care intampina greutati, in sensul amanarii cu 3 luni a ratelor de capital si prelungirii pe o perioada intre 3 si 12 luni a liniilor de credit scadente in perioada imediat urmatoare.
au fost simplificate in regim de urgenta fluxurile interne si documentatia necesara, astfel incat aceste modificari sa poata fi implementate cu un minim de efort din partea clientului, iar o parte dintre clienti sa beneficieze de prelungiri ale perioadei, fara sa fie necesar sa se deplaseze la banca, arata banca intr-un comunicat.
 
,,Este important ca firmele care aplica pentru modificarea termenilor contractuali sa o faca in mod responsabil, pe baza unor dificultati reale, care pot fi evaluate in mod concret. Obiectivul declarat al bancii este de a traversa momentul actual alaturi de toti partenerii IMM, care beneficiaza de la noi de produse de creditare pentru afacerea lor’’, a subliniat Vladimir Kalinov, vicepresedinte retail, Raiffeisen Bank.
 
Banca mentioneaza ca reprezentantii legali ai unei persoane juridice, daca sunt in carantina, autoizolare sau alte situatii speciale si considera ca vor avea probleme cu plata la timp a ratelor la credite pot sa se adreseze telefonic persoanei care gestioneaza relatia cu compania sau sa contacteze banca la numarul de telefon 021/306.3007.

Articole similare

Ad