Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

InfoTrafic: in judetul Olt noua drumuri inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza, marti dimineata, ca se circula in conditii de iarna pe multe artere rutiere din tara, in mai multe judete care se afla sub cod portocaliu si galben de ninsori si viscol.
In judetul Olt, noua drumuri judetene sunt inchise din cauza ninsorii. De asemenea, in judetul Olt, pe DN 65 Jitaru – Valea Mare, este depusa zapada pe partea carosabila, insa se actioneaza cu material antiderapant, precizeaza sursa citata. In judetul Constanta, din cauza vantului puternic, sunt oprite manevrele in toate porturile.
Conform Centrului Infotrafic, in cursul noptii de luni spre marti, pe sensul catre Pitesti al autostrazii A1 Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 53, in zona localitatii Corbii Mari, judetul Dambovita, un ansamblu rutier a iesit in decor, blocand banda de urgenta si banda nr. 1. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Circulatia se desfasoara pe banda numarul doi. Se estimeaza ca circulatia sa fie reluata, in conditii normale, in 45 – 60 de minute.
„Avand in vedere atentionarile meteorologice de vreme nefavorabila, valabile pana miercuri dimineata, recomandam conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa, adaptata conditiilor unui carosabil umed, alunecos sau acoperit cu zapada, sa foloseasca in mod corespunzator sistemele de iluminare – semnalizare si de climatizare – dezaburire si sa pastreze o distanta suficient de mare intre autovehicule, pentru a putea opri in siguranta”, subliniaza Politia.

Articole similare

Ad