Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IGPF: Peste 31.800 de cetateni romani si straini au trecut, in ultimele 24 de ore, prin punctele de frontiera.

Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF) informeaza, marti, 24 martie, ca aproximativ 18.800 au intrat in tara, iar 13.000 au iesit. De asemenea, granita a fost tranzitata de peste 17.200 mijloace de transport.
Informatii privind timpul de asteptare la controlul de frontiera in punctele de trecere se gasesc pe aplicatia Trafic online, care poate fi accesata la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. Aceasta aplicatie online prezinta o valoare medie a timpului de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp, precizeaza IGPF.
 
Pe de alta parte, in zonele de competenta – punctele de trecere si „frontiera verde“ -, politistii de frontiera au constatat 7 infractiuni si 10 contraventii savarsite atat de cetateni romani, cat si straini. Au fost descoperite, independent sau in colaborare cu alte institutii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal in tara), care depaseau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafacute, in valoare totala de aproximativ 175.700 lei. Valoarea amenzilor contraventionale aplicate se ridica la peste 4.300 lei. Nu s-a permis intrarea in tara a 29 cetateni straini care nu indeplineau conditiile prevazute de lege si, de asemenea, nu s-a permis iesirea a sase cetateni romani din diferite motive legale, mentioneaza sursa citata.

Articole similare

Ad