Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: Nissan suspenda activitatea in Spania si Marea Britanie

Nissan a suspendat activitatea mai multor uzine din Spania si Marea Britanie in contextul pandemiei de COVID-19 si este gata sa participe la orice initiativa unde expertiza sa in productie si inginerie este utila. 
Producatorul a anuntat ca a oprit inca din 17 martie productia de vehicule in uzina din Sunderland, Marea Britanie. ,,Vom continua sa evaluam intreruperea lantului de aprovizionare si cererea pietei pe masura ce situatia evolueaza’’, spune compania.
Operatiunile din Spania sunt, de asemenea, suspendate in general pana la o notificare ulterioara, in conformitate cu masurile speciale instituite de autoritatile spaniole. In Barcelona, productia de vehicule a fost suspendata incepand cu 13 martie, dupa ce restrictiile locale privind circulatia au afectat furnizarea pieselor catre uzina. Nissan a anuntat, pe 19 martie, o revizie temporara (TLO) pentru „Force Majeure” pentru angajatii afectati de COVID-19 in Uzina din Barcelona, precum si la Montcada si Sant Andreu din Catalunia. Aceeasi masura a fost anuntata pe 20 martie in Uzina Nissan Cantabria, care a oprit productia pe 19 martie. Pe 16 martie productia s-a oprit in uzina Nissan Avila pana la o noua notificare.

Articole similare

Ad