Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Si MAN a redus treptat activitatea, pana la oprirea fabricii din München

Pe 17 martie, MAN Truck&Bus a anuntat ca, incepand din 23 martie, trece pentru o vreme la program scurt in fabricile sale din Germania, din cauza raspandirii noului coronavirus si masurilor de prevenire luate in aproape toate tarile. Iar personalul administrativ va lucra, daca este posibil, de acasa. In acelasi timp reprezentantii companiei declarau ca vor continua discutiile cu reprezentantii angajatilor.
Productia urma sa se reduca si in fabricile din afara Germaniei, dar MAN a anuntat ca va face tot posibilul pentru a mentine activitatile de vanzare si de service in locatiile sale din intreaga lume la capacitatea maxima permisa de situatia generala, pentru a pastra lanturile de aprovizionare. Bineinteles, dupa ce a luat peste tot masuri pentru garantarea sigurantei angajatilor.
Odata cu acest anunt insa, compania a mai subliniat faptul ca, din cauza situatiei generale neclare si a schimbarilor care apar aproape de la o ora la alta, se asteapta in curand la masuri si mai dure care privesc atat aprovizionarea liniilor de productie, cat si livrarea vehiculelor si a pieselor de schimb.
Si, intr-adevar, doar doua zile mai tarziu, MAN facea un nou anunt: ca va opri temporar productia in locatia sa din München, chiar de pe 19 martie, in special din cauza raspandirii atat de accelerate a virusului, care reprezinta o amenintare puternica la adresa sanatatii angajatilor. Iar productia la celelalte fabrici va fi oprita individual.
Compania continua sa analizeze constant situatia globala si va reactiona in consecinta.

Articole similare

Ad