Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler continua sa restranga productia

Daimler a luat in ultimul timp diverse masuri de restrangere a productiei din cauza pandemiei de coronavirus, dar, pentru ca lucrurile se schimba cu rapiditate, si pana acum nu in bine, pe 23 martie a anuntat ca suspenda majoritatea productiei si munca in anumite departamente administrative, pentru a respecta recomandarile autoritatilor internationale, nationale si locale.
La cele mai multe locatii (fabricile de autoturisme, vanuri si vehicule comerciale din Europa, SUA, America Latina, Africa si India) munca a fost suspendata pentru o perioada initiala de doua saptamani, iar o prelungire a acestei masuri va depinde de evolutia raspandirii virusului. Insa acolo unde munca trebuie sa continue, de exemplu, pentru operatiuni de urgenta, service s.a., Daimler a luat toate masurile de precautie necesare pentru a impiedica infectarea angajatilor.
Prin aceasta decizie, compania isi protejeaza forta de munca, intrerupe lantul infectiei si evita raspandirea bolii, dar in acelasi timp se pregateste pentru o perioada in care cererea va fi mai scazuta si isi pastreaza puterea financiara.
Managementul Daimler monitorizeaza constant situatia si va lua noi masuri daca se va impune, iar activitatea la capacitate va fi reluata cand situatia se va imbunatati. Dar pana atunci e dificil de estimat consecintele economice ale pandemiei asupra companiei.

Articole similare

Ad