Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: Suna Mega!, linia telefonica de livrare gratuita pentru persoane de peste 65 de ani

In contextul extinderii masurilor de preventie COVID-19, Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat din intreaga tara si aloca linia telefonica Suna Mega! pentru a facilita accesul la cumparaturi livrate gratuit la domiciliu persoanelor cu varste de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati.
 
Astfel, pe toata perioada masurilor de urgenta COVID-19, la numarul de telefon 0800.410.900, care poate fi apelat in mod gratuit, non-stop, operatorii din call-center-ul Suna Mega! vor prelua apelurile persoanelor care se afla in indisponibilitatea de a se deplasa si, in functie de adresa la care locuiesc, le vor redirectiona catre asociatii si organizatii care asigura livrari gratuite cu ajutorul voluntarilor. 
„In aceste momente dificile, ne dorim sa sprijinim cat mai mult oamenii care au cea mai mare nevoie in comunitatile din care facem parte si sa venim cu solutii sigure pentru ei. In continuare, siguranta angajatilor si clientilor nostri este foarte importanta, iar aceasta initiativa vine in intampinarea recomandarilor si eforturilor autoritatilor de a limita extinderea COVID-19 la persoanele cu risc crescut de infectare. Salutam pe aceasta cale initiativele civice pentru ajutorul acestor persoane si apelam, inca o data, la implicarea, responsabilitatea si intelegerea intregii comunitati pentru a trece cu bine, impreuna, peste aceasta perioada”, declara Mircea Moga, CEO Mega Image.
 
Compania va redirectiona apelurile si solicitarile primite la linia Suna Mega! catre Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti (DGASMB), Asociatia Studentilor la Constructie din Bucuresti (ASCB), Geeks for Democracy, Initiativa civica a Angelei Buzuloiu, Asociatia Beard Brothers, Federatia Tinerilor din Bacau, Centrul de Urgente Speciale (in colaborare cu Asociatia CIVITA), Bine Boutique.
Orasele care beneficiaza de livrari gratuite de alimente pentru varstnici si persoane cu dizabilitati sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj, Bacau, Iasi, Buzau, Botosani, Slatina, Targoviste, Constanta, Caracal, Pitesti, costul comenzii urmand a fi achitat la livrare, conform bonului fiscal.

Articole similare

Ad