Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP achizitioneaza Equest Logistic Park pentru aproximativ 30 de milioane EUR

CTP isi extinde portofoliul aflat in vecinatatea Bucurestiului, pe autostrada A1, la Km 13 achizitionand Equest Logistic Park pentru aproximativ 30 de milioane deeuro de la Forum Serdika.
Equest Logistic Park este un parc logistic de clasa A ce a inregistrat o evolutie constant pozitiva de-a lungul timpului, fiind situat la kilometrul 13 al autostrazii A1, cel mai important pol logistic al tarii. Proiectul se integreaza bine in portofoliul vast al CTP, iar fiecare dintre cele trei cladiri poate gazdui mai multi chiriasi cu cerinte si spatii diferite. 
Equest Logistic Park a avut un portofoliu stabil de chiriasi de-a lungul ultimelor cicluri economice, acesta incluzand importanti retaileri online, cu prezenta la nivel national si international, precum si companii de logistica si productie usoara, lista chiriasilor cuprinzand nume precum Garrett, Elmec Group, Hilti, BDG Group si Telekom. „Aceasta tranzactie reflecta tendinta puternica de consolidare pe care o observam in piata industriala si logistica, o piata foarte activa. Investitorii de top achizitioneaza active care se integreaza foarte bine din punct de vedere strategic in portofoliul lor, contribuind astfel la reducerea gradului de fragmentare al pietei. Suntem incantati ca am oferit consultanta pentru proprietarii Equest Logistic Park in aceasta tranzactie finalizata intr-o perioada cu multe provocari, care a implicat schimbari fara precendent in rutina zilnica, atat in ce priveste aspectele sociale, cat si legat de metodele de lucru. Ea demonstreaza ca piata inca este activa si ca va depasi obstacolele dificile, asa cum a facut-o si in trecut. Consideram ca piata este mult mai matura comparativ cu ultima situatie in care ne-am confruntat cu provocari semnificative.”, a spus Tim Wilkinson, Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox.
Echipa Cushman & Wakefield Echinox, care a coordonat procesul de vanzare si a asistat vanzatorul a fost condusa de Tim Wilkinson, Partner Capital Markets, Dana Sava, Senior Consultant si Dan Spiru, Senior Analyst. 

Articole similare

Ad