Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volkswagen Vehicule Comerciale, cifra de afaceri de 11,5 miliarde de euro in 2019

Volkswagen Vehicule Comerciale a avut, anul trecut, o cifra de afaceri de 11,5 miliarde de euro, in usoara descrestere fata de 2018, a anuntat joi, 26 martie, Thomas Sedran, presedintele Consiliului de Administratie al companiei.
Fabricile VW Vehicule Comerciale sunt oprite pentru urmatoarele doua saptamani. Compania a cerut aprobarea autoritatilor germane pentru ca o parte din angajati sa revina la lucru pentru o scurta perioada de timp. Totodata, un grup mic de colegi ramane in fabrici pentru mentenanta utilajelor si a pentru a pregati procesul de productie pentru cand va fi cazul. "Multi dintre noi lucram de acasa, acolo unde este posibil, pentru a mentine business-ul. In toata aceasta perioada, continuam sa ne protejam activitatea, avem grija de sanatatea angajatilorilor, continuam sa oferim servicii si sfaturi pentru clientii nostri, acolo unde este posibil – si urmarim lichiditatile. In plus, lucram foarte mult pentru a ne asigura ca putem reporni rapid productia si livrarile catre clientii nostri, de indata ce circumstantele exterioare o permit din nou", se arata in comunicatul de presa. 
"Pe fondul provocarilor WLTP am obtinut un rezultat de tranzactionare respectabil, inclusiv prin comparatie cu concurenta, de 510 milioane de euro profit operational si o marja de operare de 4,4%. Aceste cifre financiare se incadreaza in planul nostru general, unde cu cheltuieli de capital de inca 1,8 miliarde de euro, am consolidat in 2019 si mai mult bazele transformarii: pentru dezvoltarea produselor noastre pana la produsul electric I.D. BUZZ, pentru transformarea uzinei noastre principale din Hanovra pentru productia de vehicule electrice si pentru transformarea echipei noastre", a declarat Thomas Sedran. 

Articole similare

Ad