Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Romania iese din APIA

Ford Romania anunta ca se retrage, incepand cu data de 1 aprilie 2020, din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).
,,Ratiunea esentiala pentru care am decis parasirea organizatiei APIA tine de nevoia unei abordari unitare si fundamentate a problematicilor cu care industria auto se confrunta, astfel ca anumite aspecte semnalate de catre noi de-a lungul anilor nu au fost gestionate cu nivelul de prioritate impus in mod obiectiv de importanta fiecarui subiect in parte. Cu toate acestea, ne dorim sa ramanem in dialog si salutam pe aceasta cale deschiderea pe care APIA a manifestat-o pentru a institui un dialog constructiv cu celelalte asociatii de profil”, a explicat Cristian Prichea, director general Ford Romania NSC, intr-un comunicat.
Decizia de iesire a Ford Romania din APIA isi va produce efectele incepand cu data de 1 aprilie 2020. Compania are aproximativ 190.000 de angajati, la nivel mondial.
In Europa, Ford produce, vinde si deserveste vehiculele marca Ford pe 50 de piete individuale, avand aproximativ 46.000 de angajati in unitatile proprii si in asocierile in participatie consolidate si aproximativ 61.000 de angajati, daca includem si societatile neconsolidate.

Articole similare

Ad